Yhteystiedot

Myymälä on avoinna arkisin klo 10 - 17 ja lauantaisin klo 10 - 15.

Koronavirus vaikuttaa vahvasti tällä hetkellä meidän kaikkien elämään. Pyrimme omalla toimillamme estämään viruksen leviämistä. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita muuttuvasta tilanteesta ja toimimme niiden mukaisesti. Perheyrityksemme asiakkaiden ja työntekijän terveys on meille kaikki kaikessa. Kunnioitetaan ja noudatetaan viranomaisten ohjeita ja tehdään yhdessä parhaamme.

Jos olet sairas, jätä myymäläkäynti väliin ja tee ostokset sen sijaan verkkokaupassamme. Kaikki Matkahuollon kuljettamat paketit kulkevat tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti. Jos olet terve, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myymäläämme. Otathan huomioon, että poikkeustilanne aiheuttaa myös poikkeuksellisia aukioloaikoja. Tarkista ne siis ennen ostoksille lähtemistä. Olemme tarkkoja, että myymälässä sekä varastoillamme noudatetaan huolellisuutta ja kiinnitämme erityistä huomiota siisteyden, hygienian ja turvallisuuden varmistamiseksi. Kun tapaamme myymälässä, pidetäänhän silti vähintään metrin turvaväli ja suojataan suumme ja nenämme, kun yskimme tai aivastamme.

Vilpitön toiveemme on, että pääsemme palvelemaan teitä nyt ja monesti vielä tulevaisuudessakin. Pysytään toiveikkaana, että nykyinen tilanne paranee pian. Sillä välin, pidetään huoli itsestämme sekä rakkaistamme.

Voit soittaa Pertti Tuomainen 0400 808611 ja tarvittaessa sovimme erillisen tapaamisen.


Savo Sport Center SCC
Vokkolantie 1
79100 Leppävirta
(kartta on sivulla alempana)
+358 (0) 17 5533100


LASKUTUSYHTEYSTIEDOT


Y-tunnus: 2139238-1, ALV-nro: FI21392381

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja niin voitte lähettää laskut alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Oy Savo Sport Center (SSC)
Verkkolaskuosoite: 003721392381
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse

Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa sähköpostissa itse laskun kanssa. Sähköpostilaskun osoite: info@savosportcenter.fi

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.